Kundvagn
Kundvagnen är tom

Geranium (rosen) Eko 5ml

Geranium (rosen) Eko 5ml
Beskrivning: Geranium, Pelargonium asperum, Demeter, dest., Egypten, blom, 5ml.

För dem som vill skapa en känsla av säkerhet och stabilitet var de än befinner sig. Får ett stressat sinne att slappna av och släppa på frustration och irritation. När den feminina kreativiteten hos intellektet och är idealisk för perfektionistiska arbetsnarkomaner – för dem som glömt fantasi, intuition och känslans erfarenhet. När det rationella och den personliga drivkraften har tagit över känslans och intryckens plats.

Bra för att återfå kontakten med vårt känsloliv, vara inkännande, avslappnat spontan och känna en hälsosam törst efter nöje och njutning. Då följer en större kapacitet för intim kommunikation där möjligheten att ta emot och uppleva är lika viktig som styrkan att ge och uttrycka.

I hudvård är geranium populär då den har en balanserande verkan på sebumproduktionen. Det gör den verksam både för torr, oljig och blandhy.

Geranium har en lätt antiinflammatorisk effekt vilket även gör den lämplig i hudvårdsprodukter vid behandling av lättare exem, psoriasis och akne.

Den eteriska oljan har även en stimulerande effekt på det lymfatiska systemet vilket gör den bra vid behandling av celluliter, lättare vätskeansamlingar och ödem vid anklar.

Geranium och rosengeranium är det någon skillnad?
Nej, det är ingen skillnad. Pelargonium graveolens är moderplanta till pelargonium asperum och molekylsammansättningen av den destillerade eteriska oljan är i stort den samma.

Ladda gärna ner produktblad högst upp i högerspalten för mer information.
Artikelnr: 1783
Lagerstatus: Finns i lager
Ordinarie pris inkl moms 93,00  sek
Kampanjpris inkl moms 60,00 sek
Antal:
Andra har också köpt
Pris inkl moms: 130,00 SEK
Pris inkl moms: 187,00 SEK
Pris inkl moms: 73,00 SEK
Stäng
Orchid Essence of Nature AB Postadress: Södra Billstagatan 12
722 40 Västerås

Produktion och leverans
Solberg 520
833 48 Hammerdal
Kontakta ossTelefon vardagar 9-12
Kontor: 021 - 33 01 31
Lager: 0644-320 20

E-post: info@orchid.se
© 2018 ORCHID ESSENCE OF NATURE AB