Svenska Orkidéessenser

Essenserna är gjorda med vilda orkidéer från Jämtland. Alla essenser är skapade i en process som innebär att inga blommor är plockade. De tillverkas med en ny teknik där de böjs i vatten och kan fortsätta växa efter den skapande processen. Det ger en mer strömmande energikvalité samt mer jordande energi till essenserna. 

Orkidéessenserna verkar genom Mening och Integration. Det handlar om att samla och förstå bitar ur ditt livs pussel, att se och förstå ditt ursprung, varför saker och ting har varit som de har varit och vilka möjligheter du har att fortsätta gå din väg. Det generella stödet ger orkidéessenserna genom att skapa ett flöde av kreativitet från hjärtat och sinnet så att de båda kan integreras. Orchid’s svenska essenser är ett resultat av min intoningsprocess och studier av vilda svenska orkidéer som startade 1999. Välkommen med på en resa in i de vilda svenska orkidéernas medvetenhet. // Lisa Sandberg

De är listade efter hur de ligger i setet som i sin tur beror på den ordning de har skapats i. Det är sju essenser i ett set. 

Ladda gärna ner vår broschyr, 43 sidor.

BROSCHYR ORCHID BLOMESSENSER