ORCHID AIRSPRAY

Öppna dörren till blommornas rike och sätt doft på din tillvaro! Orchid Airsprays unika sammansättning ger dig möjlighet att doftsätta din omgivning med mjuka och behagliga dofter. Du får även hjälp att omvandla stagnerad energi i rum eller i ditt eget personliga energifält, din egen aura. Den första upplevelsen som når dig när du använder sprayerna är doften. Den kommer av speciellt komponerade, 100 % rena och naturliga ekologiska eteriska oljor.

De eteriska oljorna är naturens egen doftsättare som ger ditt luktsinne en lugn och rofylld stund. Den andra upplevelsen är på ett mer subtilt plan och det som är unikt med Orchid Airspray. Varje spray innehåller specifikt utvalda blomessenser. Blomessenserna arbetar med att först lösa upp oönskad och hämmande energi i din omgivning och i din aura. Sedan skapar de en plats i balans med ren energi där du får möjlighet att skapa utifrån dina egna unika förutsättningar.

Det kan vara i hemmet, på arbetsplatsen, i bilen, på hotellrummet och/eller direkt i din egen aura. Är du intresserad av Feng Shui och ”Space Clearing” är sprayerna ett fantastiskt komplement för att rena energi. Orchid Airspray är ett hantverk där varje flaskas påfyllnad görs för hand för att du ska kunna ta del av Devornas ljus och naturens helande kraft.

Att använda Orchid Airspray är som att dagligen omge sig med buketter av blommor som aldrig vissnar. Du kan välja mellan fem olika sprayer som alla kan användas var och en för sig eller kombineras tillsammans.