Kundvagn
Kundvagnen är tom

Kanel bark Eko 5ml

Kanel bark Eko 5ml
Beskrivning: Kanel bark, Cinnamomum verum, Bio/ECOCERT, dest., Madagaskar , bark, 5ml.

Doften kan återge en styrka och smak på livet för de nedstämda. Kan kännas som ett varmt eldklot av energi som befriar och renar allt i dess väg. När du av olika anledningar inte har tillgång till din fulla kraft kan kanel ge insikt om orsaken. När du saknar glädje i livet, din energi är ur balans och du behöver hjälp att skifta fokus i ditt medvetande för att förstå orsaken.

Kanel vidgar din världsbild och skapar en ökad känsla av balans, speciellt när du genomgår stora förändringar. Släpper på ilska som hålls i kroppens cellminne och är en viktig olja när man arbetar med att läka själsliga ärr från fysiska övergrepp.

Inom aromaterapin är kanelen en kraftfull eterisk olja som är väldigt bra för cirkulationen. Den genererar värme, ger stöd åt immunsystemet, underlättar matsmältningen och kan lätta på smärta.

En kanelpersonlighet beskrivs ha en stark personlighet, vara mycket vänlig, praktisk, intelligent och tänka stort.

OBS! Eterisk olja av kanelbark och kanelblad skiljer sig åt. Kanelbark är mycket stark och kan vara kraftigt hud-/slemhinneirriterande vid för stark dosering. Blanda alltid ut den till max 10% i vegetabilisk olja vid massage och/eller i matlagning. Känsliga personer ska vara extra försiktiga.
Artikelnr: 1719
Lagerstatus: Finns i lager
Pris inkl moms: 136,00 sek
Antal:
Stäng
Orchid Essence of Nature AB Postadress: Södra Billstagatan 12
722 40 Västerås

Produktion och leverans
Solberg 520
833 48 Hammerdal
Kontakta ossTelefon vardagar 9-12
Kontor: 021 - 33 01 31
Lager: 0644-320 20

E-post: info@orchid.se
© 2018 ORCHID ESSENCE OF NATURE AB